Kwaliteitsbeleid

Facim NV is een dynamisch en modern uitgerust metaalverwerkend bedrijf gespecialiseerd in maatwerk. De producten variëren van bedieningspanelen en frontpanelen over complete behuizingen voor electronica tot lasconstructies in een diversiteit aan plaatmaterialen. 

Onze producten komen tot stand dankzij een doordachte combinatie van productietechnieken, en diverse opvolgende productieprocessen en vakmanschap. Door een optimale synergie sluit ons dienstenpakket volledig aan op de behoefte van de klant.

Wij willen een stabiele en betrouwbare partner zijn voor onze klanten. Wij bieden een flexibele samenwerking, om hun eisenpakket optimaal uit te werken. Dit houdt in:

  • Proactieve communicatie met de klant, om enerzijds een helder beeld van de eisen te vormen, en anderzijds de werkprocessen voortdurend te verbeteren, om optimaal te kunnen voldoen aan de wensen van de klant.
  • Goed beheerste productieprocessen, die zorgen voor een tijdige, volledige en accurate productie en levering.
  • Een state-of-the art machinepark met een brede waaier aan technische mogelijkheden, nauwkeurige instelmogelijkheden en een flexibele/rekbare capaciteit.
  • Ervaren en goed opgeleide medewerkers die reeds vele jaren dienst hebben.
  • Gedisciplineerd aankoopbeleid, een correcte en betrouwbare relatie met onze toeleveranciers.
  • Wij respecteren onze afspraken met de klant.
  • Wij zijn een stabiele en gezonde partner, een jarenlange samenwerking is voor ons een doelstelling.

De directie van Facim NV heeft een kwaliteitssysteem, conform met de eisen van ISO9001, geïmplementeerd. De directie verbindt zich ertoe om te waken over het respecteren van wet- en regelgeving.

De directie verbindt zich er eveneens toe dat er voortdurend aan de eisen van dit kwaiteitsbeleid wordt voldaan en dat het kwaliteitsmanagementsysteem continu wordt verbeterd.

Ons blijvend succes in de markt bewijst de juistheid van deze formule. Wij willen met onze medewerkers verder werken aan het bestendigen en verbeteren van ons kwaliteitsniveau en daarbij onze betrouwbaarheid als leverancier en werkgever blijvend versterken.

Neem contact op met Facim NV

Verzenden
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
website - Roem
Foto's - Sepp.be