Wij koesteren ambitie en talent

Op zoek naar een job? Vind bij FACIM de vacature die je leven verandert.

Foto - aan het werk bij Facim

Doorgroeien, het verschil kunnen maken, regelmatig interne opleidingen volgen: Ontdek bij FACIM de job die echt aanspreekt.

Onze producten variëren van bedienings- en frontpanelen over complete behuizingen voor elektronica tot lasconstructies in een breed gamma aan plaat- en buismaterialen.

Welke nood of behoefte je project ook heeft, onze diensten sluiten er naadloos op aan. Naast ontwerp & engineering bieden wij onze klanten niet enkel CNC-technologie, maar o.a. ook plooien, lassen, prototyping, series en handmatige bewerkingen.

De job van je leven, dat betekent ook: een leven naast je job. FACIM heeft oog voor zijn medewerkers. Wij investeren niet alleen in een fijne werkomgeving maar ook in een gezond evenwicht tussen werk en privé.

FACIM is een stabiele, sympathieke werkgever. Werken bij FACIM biedt vele voordelen: aangename werkuren, een goed loon, voldoende vakantiedagen, een ruim en gevarieerd takenpakket.

Klaar om te solliciteren? Bekijk hieronder onze vacatures, of stuur je open sollicitatiebrief naar solliciteren@facim.be

Een job bij Facim foto 6
Een job bij Facim foto 1
Een job bij Facim foto 6
Een job bij Facim foto 5
Een job bij Facim foto 4
Een job bij Facim foto 3
Een job bij Facim foto 2

recente Vacatures bij FACIM

3/6/2023

Bediener draaibanken/ CNC‑draaier

Heb jij ervaring met het bedienen van een CNC-draaibank of wil je hierin opgeleid worden? Dan is Facim/CNC Quality op zoek naar jou!

Ontdek de vacature

Neem contact op met Facim

Verzenden
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
website - Roem
Foto's - Sepp.be
Terug naar boven